If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По добре не зимай повече дизел 2 ръка само нов с гаранция личен съвет и аз пребах пунто 2 ка дизел и ей така да го не го запала за 700лева го дадох .
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Някой знае ли колко трябва да бъде отвора на пластината на агеера,за да може компа да не запише грешка.Че това мякане при всяко палене ми идва да му изкарам интегралите.А съответно и чека на борда и таблото да загаснат.Благодаря.
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Някой знае ли колко трябва да бъде отвора на пластината на агеера,за да може компа да не запише грешка.Че това мякане при всяко палене ми идва да му изкарам интегралите.А съответно и чека на борда и таблото да загаснат.Благодаря.
Иди при Вальо да ти го изключи софтоерно.
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Къде се намира и може ли някакви координати.Онзи ден размених първа и четвърта дюза и ги прекодирах.От тогава до сега съм минал 200 километра и четирите дюзи работят перфектно.Някой ако може да ми каже що така?
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ей , това е старата дискография , питай човека с това jtd колко даде за турбо .. и в пъти колко повече пари е дал за тая кола и сега кара браво почти ново , а преди 164 какво 2.0 тс на газ в пъти по евтино а отностно сверката 180 коня дизел срещу стокова 1.8 ца какво искате
просто проверявах тогава проблема , смених дебитомер
Здравейте колеги.Днес като си сменях си-ди-то забелязах че една бяла букса е разкопчана и я закопчах.Може и съвпадение да е но от тогава взе да ми изписва това предупреждение.За какво се отнася то.Благодаря ви.
Attached Files
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
Аха,утре ще я зареждам до горе.И преди ми е светвала лампичката за горивото но никога не ми е излизало това съобщение.Но като се замисля,жената я беше спряла под страничен наклон и затова е отчела доста ниско гориво.
Благодаря много колега.
поздрави:
Николай
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
Comment